Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Minister President Mark Rutte bezoekt Expositie Dutch Duurzaam Design

Datum nieuwsfeit: 05-06-2015
Bron: Buxkin BV
Zoek soortgelijke berichten

Minister President Mark Rutte bezoekt Expositie Dutch Duurzaam Design


Bezoek van Minister President Mark Rutte voor Expositie Dutch Duurzaam Design tijdens DDays Parijs

Parijs, 20150605 -- Tot en met 7 juni vindt deze week de expositie duurzaam design 'Vert le Nord' plaats op Les Berges de Seine. De expositie is een initiatief van de Nederlandse Ambassade in Parijs tijdens de DDays (Design Days) die daarmee het duurzame en meest innovatieve Design van Nederlandse bodem onder de aandacht brengt, in vier thema’s: Living, Fashion, Outdoor en Outside.

Bezoek heer Mark Rutte aan Vert le Nord, Container Living met Buxkin Recycled Leather.Onder de exposanten bevinden zich gevestigde labels en ontwerpers van Duurzaam Design, zoals Yski Ontwerp, Piet Hein Eek, Ineke Hans en G-star. Op het laatst is het nieuwe Buxkin toegevoegd. Met haar wand- en vloerproducten van gerecycled leer voor architecten en ontwerpers, maakten ze indruk tijdens de Milaan Design Week in april.

 'Het wordt erg gewaardeerd dat wij gerecycled leer verder ontwikkelen voor interieurtoepassing. En dat  het product naast 100% natuurlijk ook een zeer goede akoestiek verbeteraar is. En natuurlijk dat het materiaal de kenmerken heeft van een zeer aantrekkelijk vormgegeven designproduct.'

Dijkgraaf en Veldhoen, de eigenaren en ontwerpers achter Buxkin, schudde de hand van Minister Mark Rutte, die naar Parijs kwam, om het belang van duurzaam design te onderstrepen en de kracht en durf die de Nederlandse ondernemers en ontwerpers tonen te waarderen.Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie