Connect Holland winnaar 2016 in Internetbureaubranche


Nationale Business Succes Award 2016: iedere zondag op RTL7 om 14:00 uur

ROTTERDAM, 20160211 -- Connect Holland BV is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot branchewinnaar 2016 in de Internetbureaubranche. Zij heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevend bedrijf, met een zeer sterke positionering en een klinkende reputatie. ‘Connect Holland BV geldt als een van de leidende bedrijven van Nederland op haar gebied. Zij weet haar uitgebreide kennis op het gebied van internet en software en haar vooruitstrevende instelling uitstekend te combineren met een klant- en servicegerichte aanpak, waardoor zij zeer hoog scoort op klanttevredenheid.’

Connect Holland BV is een innovatief internetbureau dat organisaties helpt bij hun digitale transformatie in een snel veranderende wereld. De onderneming maakt design en technologie inzetbaar voor bedrijven en brengt mensen daarmee bij elkaar. Dit op basis van een sterk geloof in het slim verbinden van eindgebruikers door middel van websites, platforms en webapplicaties. Zij biedt een breed scala aan (web-based) software, onder andere voor digitale toepassingen op het gebied van: Business-to-business, Arbeidsmobiliteit, HR en Vrijwilligerswerk. Connect Holland BV, opgericht in 2000, is gevestigd in Rotterdam en opereert in heel Nederland.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Connect Holland een stabiele, vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen kan behalen. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij Connect Holland, want zij is continu bezig haar diensten en producten te verbeteren en zo goed mogelijk af te stemmen op de wensen van haar klanten. Opdrachtgevers kennen haar inmiddels als een betrouwbare en meedenkende partner die goed kan adviseren omtrent alle aspecten van internet, websites, platforms en dergelijke.’

Passie voor software
De ondernemer, Jeroen Soeterbroek, is als 19-jarige student begonnen en heeft inmiddels een stevig en gewaardeerd bedrijf (45 fte’s) met opdrachtgevers uit de mooiste geledingen van overheden, organisaties en bedrijven. Gewerkt wordt met de beste mensen – techneuten, creatievelingen en bedrijfskundigen – die een passie voor software en toepassingen hebben. Die dag en nacht willen werken om mooie en praktische dingen voor de klant te maken en die het beste uit elkaar naar boven weten te halen. ‘Niet voor niets maken tal van gerenommeerde bedrijven als Q8, Randstad, Facilicom en enkele tientallen gemeenten gebruik van de diensten en software van  Connect Holland’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.

Voor een goed resultaat is het begrijpen van de klantwens het belangrijkste. Hierbij hoort ook dat de klant zijn eigen vraag en zijn eigen verwachte resultaat vooraf goed kent. In de beginfase van een opdracht wordt hieraan veel aandacht besteed, zelf al voordat er sprake is van een opdracht. ‘Connect Holland BV is een hoogwaardig bedrijf dat in betrekkelijk korte tijd een opmerkelijke positie heeft opgebouwd. Absoluut een specialist op internetgebied. Gedrevenheid, passie, innovatievermogen, durf en visie, plus een sterke focus op de klant maken van Connect Holland BV een absolute topper in haar wereld’, aldus de Nominatiecommissie.

Meer informatie: www.connectholland.nl

Over het Nationale Business Succes Award Instituut
Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2016), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in januari en wekelijks tot einde 2016 te volgen op RTL 7, zondags om 14:00 uur.


Deel: ' Connect Holland winnaar 2016 in Internetbureaubranche '




Lees ook