Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Verdachte zware mishandeling Rotterdam aangehouden

Datum nieuwsfeit: 21-04-2017
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie
Zoek soortgelijke berichten

Verdachte zware mishandeling Rotterdam aangehouden


Verdachte zware mishandeling Rotterdam aangehouden

Laatste update:
21-04-2017 | 12:22

Rotterdam - De politie in Rotterdam heeft op 21 april om 9.00 uur een 30-jarige man uit Culemborg aangehouden. De man zou op 1 januari 2017 een 29-jarige Rotterdammer zwaar hebben mishandeld in een uitgaansgelegenheid.

In de boeien aangehouden In de boeien aangehouden

Het slachtoffer werd met een glas in zijn gezicht geslagen en liep meerdere sneeen op aan zijn achterhoofd, oor, voorhoofd en rechter slaap. De verdachte meldde zich vrijwillig op een Rotterdams politiebureau. Op 13 april vroeg de Rotterdamse politie aandacht voor deze zaak in het regionale
Opsporingsprogramma Bureau Rijnmond. In het programma, waar iedere keer tienduizenden kijkers op afstemmen, werden onder meer foto's van de verdachte getoond. Andere (social) media pikten deze zaak ook op, waaronder Dumpert, waar deze getuigenoproep uit Bureau Rijnmond als filmpje te zien is.
Ruim 1 miljoen bezoekers bekeken het filmpje. Voor de verdachte was alle media-aandacht kennelijk de reden om zich bij de politie te melden. Hij wordt verhoord en zit vast.
`Bureau Rijnmond' is donderdagmiddag rond half zes te zien op RTV Rijnmond en wordt vervolgens elk uur herhaald tot de volgende dag 17.00 uur.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie