Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Mishandeling Amsterdamsestraatweg

Datum nieuwsfeit: 21-04-2017
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie
Zoek soortgelijke berichten

Mishandeling Amsterdamsestraatweg


Mishandeling Amsterdamsestraatweg

Laatste update:
21-04-2017 | 12:43

Utrecht - Op donderdag 20 april raakte een man gewond nadat hij was mishandeld door een andere man. De politie doet onderzoek.

Rond 19.10 uur kwam een melding van een vermoedelijke steekpartij in een woning bij de Amsterdamsestraatweg. Meerdere agenten gingen erheen en troffen het gewonde slachtoffer aan, die op dat moment niet aanspreekbaar was.

Getuigen hadden een man met een hond weg zien rennen in de richting van de Van Heukelomlaan. Op basis van het signalement werd, met getrokken wapen, een verdachte aangehouden, maar na kort onderzoek bleek hij niets met de mishandeling te maken te hebben en is hij direct in vrijheid gesteld.
Een traumahelikopter werd ingezet om het slachtoffer medische hulp te bieden. Hij werd per ambulance naar een ziekenhuis gebracht, waar hij bij bewustzijn kwam en behandeld werd aan een hoofdwond.

De politie startte een onderzoek, waaruit bleek dat er wel een mishandeling had plaatsgevonden, maar dat het geen steekpartij was.

Iets gezien?

De politie onderzoekt de zaak en vraagt getuigen zich te melden. Heeft u iets gezien of gehoord dat kan helpen bij het oplossen van deze zaak, belt u dan met de politie in Utrecht via 0900-8844. U kunt zich ook melden via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl. U kunt ook gebruik maken van
onderstaand tipformulier.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie