Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Handige veiligheids apps

Datum nieuwsfeit: 21-04-2017
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Bodegraven-Reeuwijk
Zoek soortgelijke berichten

Handige veiligheids apps


Publicatiedatum: 21 apr 2017Direct in contact met elkaar staan, op de hoogte zijn van het laatste nieuws en handig tips om uw veiligheid en dat van anderen te vergroten dragen allemaal extra bij aan uw veiligheid. Via uw telefoon bent u het snelst geïnformeerd, daarom delen wij graag deze handige apps.App Veiligheid&Justitie
Altijd het laatste nieuws en actuele informatie over Veiligheid en Justitie binnen handbereik? Download dan de gratis app van justitie. De app bundelt nieuws- en persberichten van politie, OM en de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding. 

App 360° CCV
Met de 360 CCV app kunt u innovatieve voorlichtingsfilms van het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid bekijken over overvallen, winkelcriminaliteit, straatroof en babbeltrucs. Door het 360 graden element ervaart u de situatie als slachtoffer én dader!

App veilig groot worden 
Met de Veilig Groot Worden app kunt u als ouder van jonge kinderen in een oogwenk controleren wat u kunt doen om het in huis veilig te maken voor uw kind. Afhankelijk van de leeftijd van het kind worden per ruimte in het huis (zoals bijvoorbeeld de woonkamer of de babykamer) veiligheidstips en koopadviezen gegeven.

App zwemwater
 
Veel mensen zoeken met warm weer verkoeling op, in en aan het water. Maar welke zwemplekken zijn veilig? De waterschappen hebben de 'Zwemwater app' ontwikkeld, met daarin actuele gegevens van 800 zwemlocaties.

 

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie