Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politie zoekt getuigen brandstichting

Datum nieuwsfeit: 21-04-2017
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie
Zoek soortgelijke berichten

Politie zoekt getuigen brandstichting


Politie zoekt getuigen brandstichting

Laatste update:
21-04-2017 | 15:31

Hengelo - Man die verdacht wordt van de brandstichting is later op de middag aangehouden.

Op donderdag 20 april kwam er omstreeks 7.10 uur bij de politie een melding binnen van een brandstichting aan de Twekkelerweg in Hengelo. De verdachte zou er vandoor zijn gegaan in een auto. De politieagenten hebben in de omgeving gezocht echter de man niet aangetroffen.
Ter plaatse troffen de agenten diverse brandhaarden en sporen van brand aan. Er was geprobeerd om een benedenwoning in de brand te steken. Ook troffen politieagenten op het trottoir een brandend voorwerp aan.
De betreffende brandstichter zou ook gedreigd hebben om getuigen in brand te steken. Zij zijn echter weggerend om dit te voorkomen. De politie kwam erachter dat de man, die verdacht wordt van de brandstichting zich bevond in een woning in Hengelo. Hij is daarop aangehouden door de
arrestatie eenheid. De man, 66 jaar uit Hengelo, is opgesloten voor nader onderzoek.

Getuigen gezocht

De politie wil graag in contact komen met getuigen die iets gezien hebben dat betrekking heeft op de brandstichting bij de woning aan de Twekkelerweg in Hengelo. Zij kunnen bellen met 0900 8844 of tippen via het digitale tipformulier. Anoniem melden kan via telefoonnummer 0800 7000.

2017178661 ^cw

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie