Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

persbericht

PiercingWorks heeft revolutionaire techniek voor pijnloos tatoeëren

Datum nieuwsfeit: 14-05-2017
Bron: PiercingsWorks
Zoek soortgelijke berichten

PiercingWorks heeft revolutionaire techniek voor pijnloos tatoeëren


Amsterdamse piercing en tattoo-studio PiercingWorks heeft revolutionaire techniek voor pijnloos tatoeëren

AMSTERDAM, 20170514 -- De Amsterdamse piercing en tattoo-studio PiercingWorks heeft een revolutionaire techniek en opleiding voor pijnloos tatoeëren geïntroduceerd in haar winkel. Met deze techniek kunnen tattoo-artiesten eindelijk pijnloos tattoo's zetten.

[Foto PiercingWorks: Jo van INK Mania wordt getatoeëerd op drie plekken tegelijk zonder pijn]
Jo van INK Mania wordt getatoeëerd op drie plekken tegelijkertijd zonder pijn

Doordat er geen gebruik gemaakt wordt van crème’s, injecties of andere verdovende middelen is deze techniek volledig toegestaan binnen de tattoo-industrie. Ook is de genezingstijd tot 2 keer sneller en is er geen bloed tijdens het zetten van de tattoo, waardoor de tattoo veel beter kan worden gezet. Ook is hierdoor is het eindresultaat veel mooier. Het wordt dan ook de nieuwe standaard in de tattoo-industrie om pijnloos te kunnen tattoëeren.

Dit is natuurlijk niet onopgemerkt gebleven door mediaoutlets zoals VICE, welke er zelfs een volledige live-film en reportage aan heeft gewijd via haar kanalen.

“Ira telt tot vijf en dan ben ik wakker. De inkt zit in mijn huid. Mijn huid heeft niet gebloed, zoals beloofd. De tatoeëerder gaat nog eens over een lijn heen met de naald zodat ik het verschil kan voelen. Dat verschil voel ik duidelijk”  - ABEL VAN GIJLSWIJK, VICE

Daarnaast zijn er zelfs gastbezoeken geweest bij INK Mania in Belgïe, waarbij de eigenaar Jo met deze techniek op drie plekken tegelijkertijd getatoeëerd werd, zonder pijn.

Voor tattoo-artiesten is er een èèn-daagse opleiding beschikbaar waarmee de techniek eigen gemaakt kan worden, zodat ook deze kan worden toegepast in de eigen studio. Deze èèn-daagse opleiding is op dit moment alleen beschikbaar in Nederland. Meer informatie hierover kan worden gevonden op http://pijnloostattoo.nl/Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie