Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

persbericht

Wereldwijven LINDA helpen Minister Ploumen

Datum nieuwsfeit: 17-05-2017
Bron: VanDorp Uitgevers
Zoek soortgelijke berichten

Wereldwijven LINDA helpen Minister Ploumen


Opbrengsten boek Wereldwijven gaat naar stichting SheDecides

Elst (utr), 20170517 -- Vandaag kreeg Minister Lilianne Ploumen in het gebouw van de Tweede Kamer het eerste exemplaar aangeboden van het nieuwe boek Wereldwijven.

Deze week verscheen bij uitgeverij Grenzenloos de prachtige bundel ‘WERELDWIJVEN’, met 27 portretten van grensverleggende Nederlandse vrouwen. Een in alle opzichten uitzonderlijke bundel.
Allemaal waren ze lid van het Wereldwijven netwerk, schrijvend voor LINDAnieuws.nl. Nu hebben ze hun eigen verhaal opgeschreven.

De Wereldwijven doneren hun opbrengsten van dit boek aan de stichting She Decides. Deze door Minister Lilianne Ploumen opgezette organisatie zet zich in voor zelfbeslissingsrecht van vrouwen en meisjes over de hele wereld. De minister schreef ook het voorwoord van het boek. 

WERELDWIJVEN
27 portretten van grensverleggende Nederlandse vrouwen
ISBN 9789461852007
Ook verkrijgbaar als eBook
vandorp.net/wereldwijven

Wereldwijven LINDA helpen Minister Ploumen

Vandaag kreeg Minister Lilianne Ploumen in het gebouw van de Tweede Kamer het eerste exemplaar aangeboden van het nieuwe boek Wereldwijven.Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie