Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

persbericht

Bureau Rondmakers van start met nieuw concept maatschappelijk vastgoed

Datum nieuwsfeit: 19-06-2017
Bron: Rondmakers
Zoek soortgelijke berichten
Meer uit deze bron

Bureau Rondmakers van start met nieuw concept maatschappelijk vastgoed


Utrecht, 20170619 -- Tjeerd de Haan (35) en Sander Kusters (33) starten in Utrecht bureau Rondmakers. Het bureau is gespecialiseerd in de aan-en verkoop van maatschappelijk vastgoed. Dit doen zij op een transparante manier waarbij waardecreatie voor de huidige eigenaar centraal staat. Dit maakt het een onderscheidend concept.

Tjeerd de Haan Sander Kusters
Tjeerd de Haan (links) en Sander Kusters (rechts)

Leegstand in Nederland
Het maatschappelijk vastgoed in Nederland kent een relatief hoge leegstand. Daarnaast hebben veel gemeenten een concrete doelstelling om een deel van hun portefeuille af te stoten omdat het vastgoed niet meer nodig is voor hun kernactiviteiten. 

Begeleiding van het hele proces
Rondmakers kijkt bij dergelijke opgaven verder dan alleen de aan- of verkoopdeal, ze begeleiden het hele proces eromheen. Dat wat er nodig is om tot een goede prijs, een duurzaam gebruik en een succesvolle invulling te komen. Een doorkijk naar de mogelijkheden voor het toekomstige gebruik toont wat een object werkelijk op kan brengen. Tjeerd: “Door de ontwikkeling van ons verkoopproces kunnen wij dit realiseren zonder hoge plankosten van projectteams.”

Krachten gebundeld met draaijer+partners
Voor deze integrale aanpak heeft Rondmakers de krachten gebundeld met adviesbureau draaijer+partners. Oprichters Tjeerd de Haan en Sander Kusters brengen zelf ook de nodige praktijkkennis mee. Beiden hebben ervaring opgedaan voor gemeenten, zorg- en onderwijsinstellingen. Deze voorliefde voor opdrachten met maatschappelijke relevantie kenmerkt Rondmakers. Net als integere en transparante verkoopprocessen, zodat ze elke stap kunnen verantwoorden aan alle in- en externe stakeholders.

Eerste opdrachten al binnen
De eerste opdrachten zijn al binnen bij zorginstellingen, onderwijsinstellingen en gemeenten. Bij de gemeente Krimpenerwaard bijvoorbeeld voor het verkoopbeleid, de verkoopstrategie en de begeleiding van de verkoop van 31 objecten. Deze portefeuille bestaat uit woonhuizen, gemeentewerven, monumentale gemeentehuizen, kantoren, garageboxen, et cetera. Een opdracht die heel goed aansluit bij het profiel en de specifieke dienst van Rondmakers.

Bureau Rondmakers van start met nieuw concept maatschappelijk vastgoedNoot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie