Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Commissievergadering op 22 juni

Datum nieuwsfeit: 19-06-2017
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Krimpen aan den IJssel
Zoek soortgelijke berichten

Commissievergadering op 22 juni


19 juni 2017
Op 22 juni om 20.00 uur vindt er een raadsvergadering plaats. U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. Ook kunt u gebruik maken van spreekrecht. De raad bespreekt raadsvoorstellen over de participatiewet, de nota Grondbeleid, gedenkmonumenten Waalhoven, huisvesting van de ambtelijke organisatie, de verordening maatschappelijke ondersteuning, renovatie en nieuwbouw Klein Boveneind, de verordening gemeentelijke ombudsman, de jaarstukken 2016, de Visie Krimpenerwaard en het CDA initiatiefvoorstel over verplaatsen busstation en verbeteren bereikbaarheid.
Spreekrecht
Bij de raadsvergadering hebben inwoners en andere belangstellenden spreekrecht. Als u hier belangstelling voor heeft, kunt u dit tot 48 uur voor aanvang van de vergadering aangeven via de griffie, e-mail: (griffier@krimpenaandenijssel.nl) of per telefoon 14 0180.De agenda's van alle raadsvergaderingen zijn vanaf een week voorafgaand aan de vergadering beschikbaar via https://krimpenaandenijssel.notubiz.nl/.
 

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie