Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Openbare hoorzitting 3 juli

Datum nieuwsfeit: 19-06-2017
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Bodegraven-Reeuwijk
Zoek soortgelijke berichten

Openbare hoorzitting 3 juli


Publicatiedatum: 19 jun 2017De commissie bezwaarschriften behandelt op 3 juli 2017 in het gemeentehuis van Bodegraven-Reeuwijk, Raadhuisplein 1 in Bodegraven, de volgende openbare zaken:19.30 uur        Bezwaarschrift gericht tegen het besluit tot afwijzing van het verzoek om handhaving tegen de openstelling op zondagen van ‘Brood en Banket’ gevestigd aan het Raadhuisplein 2 in Bodegraven.
 
20.00 uur        Bezwaarschrift gericht tegen de verleende omgevingsvergunning voor het legaliseren van de gerealiseerde voordeur in de zijgevel op het perceel met het adres Kerkstraat 118a in Bodegraven.
 
20.30 uur        Bezwaarschrift gericht tegen de afwijzing van een verzoek om schadevergoeding inzake het adres Meije 35 in Bodegraven.
De stukken van deze hoorzitting liggen een week voorafgaande aan de hoorzitting, op verzoek van een belanghebbende, (digitaal) ter inzage in het Klantcontactcentrum aan de Julianastraat 6 in Bodegraven (Bij Everts). Belangstellenden kunnen deze hoorzitting bijwonen. Voor inzage in de stukken en eventuele vragen kunt u contact opnemen met de heer P.A. Steenaart, via telefoonnummer 0172 - 522 522.

 

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie