Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Man op straat gestoken, politie arresteert verdachte

Datum nieuwsfeit: 17-07-2017
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie
Zoek soortgelijke berichten

Man op straat gestoken, politie arresteert verdachte


Man op straat gestoken, politie arresteert verdachte

Laatste update:
17-07-2017 | 14:14

Woordvoering:
Oost-Brabant

Eindhoven - Maandagmiddag is een man in de Gagelstraat gestoken door een hem onbekende man, die plotseling op hem afkwam. Uit het niets werd de man met een scherp voorwerp gestoken. Het slachtoffer kon naar het vlakbij gelegen politiebureau lopen.

De politie was na de melding direct ter plaatse en arresteerde even verderop, bij het PSV-stadion, een verdachte. Bij zijn arrestatie bedreigde hij de politiemensen met een voorwerp. De man van 20 jaar uit Eindhoven is ingesloten. Het steekvoorwerp is in beslag genomen. Het slachtoffer liep om
12.30 uur met enkele collega's door de Gagelstraat in het centrum van Eindhoven, toen uit het niets de man op hen afkwam en een stekende beweging maakte. Daarbij werd een van de mannen in het bovenlichaam gestoken. Hij was in staat om naar het vlakbij gelegen politiebureau aan de Mathildelaan
te lopen, waar ter plaatse gekomen ambulancepersoneel hem opving en hem met ernstig letsel naar het ziekenhuis overbracht. De Gagelstraat is vanmiddag afgezet wegens politie-onderzoek.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie