Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Overval snackbar

Datum nieuwsfeit: 17-07-2017
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie
Zoek soortgelijke berichten

Overval snackbar


Overval snackbar

Laatste update:
17-07-2017 | 13:54

Hoorn - De politie heeft een onderzoek ingesteld in verband met een overval op een snackbar Op de Moerbalk. Zondagavond bedreigde een in een zwart trainingspak geklede man de medewerkster van de snackbar met een scherp voorwerp.

De medewerkster slaagde erin de overvaller van zich af te houden waarna de overvaller zich uit de voeten maakte. Ondanks dat de politie een zoektocht had ingesteld en verschillende getuigen had gesproken, werd de dader niet meer aangetroffen. Bij de zoektocht werd ook een politiehond
ingezet. De politie heeft verder een sporenonderzoek gedaan en camerabeelden veilig gesteld. Direct na de beroving werd daarnaast een burgernetactie gestart en dezelfde avond hebben agenten ook een buurtonderzoek gehouden.
Getuigenoproep
De politie vraag getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken, zich te melden. Getuigen kunnen contact opnemen met de politie Hoorn via 0900 8844. Heeft u informatie maar wilt u liever anoniem blijven? Neem dan contact op via Meld Misdaad Anoniem (tel. 0800-7000).reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie