Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Drie vrouwen aangehouden na geluidsoverlast en bedreiging

Datum nieuwsfeit: 17-07-2017
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie
Zoek soortgelijke berichten

Drie vrouwen aangehouden na geluidsoverlast en bedreiging


Drie vrouwen aangehouden na geluidsoverlast en bedreiging

Laatste update:
17-07-2017 | 16:17

Rotterdam - Politieagenten hielden dit weekend drie vrouwen aan in dezelfde woning op de Nieuwe Binnenweg voor poging zware mishandeling, bedreiging en geluidsoverlast. Agenten werden tijdens een van hun inzetten bekogeld met een stalen kruk en een stoel.

Afzetlint gebruikt bij een afzetting van een PD Afzetlint gebruikt bij een afzetting van een PD

Zaterdagnacht gaf een feestje de nodige geluidsoverlast op de Nieuwe Binnenweg. Buren vroegen herhaaldelijk of het wat zachter kon, maar tevergeefs. De politie die inmiddels een melding binnen kreeg van de overlast, greep in. Een deel van de mensen in de woning was op aandringen van de politie
niet van plan te stoppen en gedroeg zich verbaal agressief naar politiemensen. Een vrouw die op het feestje was, gooide op een gegeven moment een stalen kruk en een stoel vanaf twee hoog naar de agenten. De politiemensen werden net niet geraakt. De vrouw, 23 jaar uit Rotterdam, is aangehouden.

De avond erna was er wederom geluidoverlast. Een buurtbewoner klaagde erover en werd vervolgens bedreigd door de bewoonster en haar dochter. Politieagenten bij wie het adres bekend was, grepen snel in. De 40-jarige vrouw uit Rotterdam en haar dochter van 18 jaar uit Capelle a/d IJssel zijn
aangehouden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie