Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Getuige maakt foto van vluchtauto inbrekers

Datum nieuwsfeit: 13-08-2017
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie
Zoek soortgelijke berichten

Getuige maakt foto van vluchtauto inbrekers


Getuige maakt foto van vluchtauto inbrekers

Laatste update:
13-08-2017 | 09:50

Zaandam - Op zaterdagavond kon de politie twee mannen aanhouden op verdenking van het plegen van een inbraak in een woning aan de Twiskeweg in Zaandam. Het gaat om een 36-jarige Schiedammer en een 46-jarige Zaandammer.
Omstreeks 18.45 uur meldde een getuige dat er twee mannen bij een woning aan de Twiskeweg stonden die mogelijk probeerden in te breken. Toen de verdachten in de gaten kregen dat zij waren gezien, stapten zij in een auto en reden weg. De getuige nam echter een foto en kon daardoor een goede omschrijving geven van de auto.

Enige tijd later zag de politie de auto rijden in de omgeving. Bij controle van het voertuig  vond de politie een wapenstok en portofoons. Ook werd er gereedschap gevonden dat gebruikt kan worden bij een inbraak.

Bij inspectie van de woning bleek hier sprake te zijn van verse braakschade. De inbrekers zijn vermoedelijk niet in het huis geweest.

De verdachten werden voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. Het wapen, de portofoons en het gereedschap zijn in beslag genomen.

2017168437

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie