Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Inbraak op gemeentewerf

Datum nieuwsfeit: 13-08-2017
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie
Zoek soortgelijke berichten

Inbraak op gemeentewerf


Inbraak op gemeentewerf

Laatste update:
13-08-2017 | 09:49

Uitgeest - Op zondagmorgen kon de politie door de inzet van een getuige twee mannen aanhouden op verdenking van een inbraak op de gemeentewerf aan de Molenwerf in Uitgeest. De verdachten zijn mannen van 26 en 40 jaar oud, respectievelijk uit Beverwijk en zonder bekend adres.
Omstreeks 02.30 uur meldde een getuige dat hij verdachte personen had gezien die mogelijk iets hadden gestolen vanaf de gemeentewerf. De verdachten waren weggereden in een personenauto. Doordat de melder er achteraan bleef rijden en in direct contact stond met de politiemeldkamer, kon de auto van de verdachten korte tijd later aan de kant worden gezet in Heiloo. In de auto lagen onder anderen laptops, een ventilator en een beeldscherm. Mogelijk zijn deze gestolen vanuit de witgoedcontainer.

De mannen zijn aangehouden en voor verhoor overgebracht De mogelijk gestolen spullen en de auto van de verdachten werden in beslag genomen. Bij controle bleek tegen de 40-jarige man nog een gevangenisstraf van twaalf dagen op te staan.

De politie stelt een nader onderzoek in.

2017168653

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie