Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Inbrekers aangehouden

Datum nieuwsfeit: 13-08-2017
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie
Zoek soortgelijke berichten

Inbrekers aangehouden


Inbrekers aangehouden

Laatste update:
13-08-2017 | 09:48

Lijnden - Op zaterdagmiddag kon de politie door alert optreden van buurtbewoners twee inbrekers aanhouden. Het ging om twee Roemenen van 22 en 18 jaar oud.
Omstreeks 16.00 uur hoorde de getuige vanaf de Hoofdweg glasgerinkel. Toen zij ging kijken zag zij twee mannen wegrennen vanaf een huis in de straat. Vermoedelijk waren de mannen door haar gestoord terwijl zij probeerden in te breken. De vrouw gaf het signalement en de vluchtrichting aan de politie door. Terwijl deze op zoek gingen, bleek een buurman op de scooter de verdachten te zijn gevolgd. Hij kon de politie een actueel overzicht geven van de verblijfplaats van de verdachten.

Op de Brenner in Amsterdam konden de verdachten worden aangehouden. Zij probeerden zich schuil te houden in de bosjes. Beide verdachten werden aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. Bij controle bleken de inbrekers nog niet in de woning geweest te zijn. Wel was een raam aan de achterzijde van het pand vernield.

2017168355

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie