Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Getuigenoproep poging straatroof

Datum nieuwsfeit: 13-08-2017
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie
Zoek soortgelijke berichten

Getuigenoproep poging straatroof


Getuigenoproep poging straatroof

Laatste update:
13-08-2017 | 09:27
Woordvoering:
Zeeland-West-Brabant

Vlissingen - Twee jongemannen trachtten zondagochtend 13 augustus omstreeks 01.00 uur in het parkje nabij de Boulevard een 50-jarige man uit Vlissingen onder bedreiging van mogelijk een ploertendoder te beroven.
Het slachtoffer liep vanaf de Boulevard door het parkje en werd door twee jongens aangesproken. Zij eisten dat hij zijn spullen zou afgeven. Ze dreigden daarbij met een uitschuifbare stok, maar de Vlissinger wilde niets afgeven en de twee daders vluchtten weg. Het slachtoffer achtervolgde ze en op de Koudekerkseweg zagen surveillerende agenten het drietal rennen. Zij probeerden hen tegen te houden, maar de daders wisten weg te komen. De Vlissinger vertelde wat er gebeurd was. De agenten doorzochten samen met politiebikers en een hondengeleider uitgebreid de directe omgeving, maar ze vonden het tweetal niet meer.

Getuigenoproep
De politie onderzoekt de zaak en vraagt of getuigen zich willen melden en specifiek de voorbijganger die de politie aanwijzingen over de vluchtrichting heeft gegeven. Getuigen kunnen zich melden via 0900 – 8844 te melden of anoniem via Meld Misdaad Anoniem (0800 – 7000) of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006 onder vermelding van zaaknummer 2017 194205. 

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie