Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Met motor te water

Datum nieuwsfeit: 13-08-2017
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie
Zoek soortgelijke berichten

Met motor te water


Met motor te water

Laatste update:
13-08-2017 | 10:46

Ursem - Op zaterdagmiddag vond er een eenzijdig verkeersongeval plaats op de Oostdijk in Ursem, waarbij een 61-jarige Heerhugowaarder met een motorfiets te water raakte.
Omstreeks 15.15 uur reed het slachtoffer op een motor over de Rustenburgerweg. Het gaat hier om een B-weg waar 60 km per uur gereden mag worden. Naar eigen zeggen reed het slachtoffer 80 km per uur en op de kruising met de Oostdijk bleek de snelheid juist iets te hoog. Aan de overzijde van de Oostdijk (bij de parkeerplaats van een restaurant) raakte hij een geparkeerd staande auto en belandde met zijn motor in een naast de weg gelegen sloot.

De man bleek alcohol te hebben gebruikt. Aangezien hij ter controle naar het ziekenhuis moest, is hier bloed van hem afgenomen. Het bloedmonster wordt door het Nederlands Forensisch Instituut onderzocht op de aanwezigheid van alcohol. De politie nam zijn rijbewijs in.

2017168395

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie