Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

persbericht

Duizenden kaarsjes aangestoken ter nagedachtenis aan Anne Faber

Datum nieuwsfeit: 13-10-2017
Bron: Kaarsje.nl
Zoek soortgelijke berichten
Meer uit deze bron

Duizenden kaarsjes aangestoken ter nagedachtenis aan Anne Faber


Utrecht, 20171013 -- Op de website www.kaarsje.nl zijn sinds gisteravond duizenden kaarsjes ter nagedachtenis aan Anne Faber aangestoken. "Lieve Anne, ik ken je niet en jij mij ook niet. Wat heb ik vaak aan je gedacht de afgelopen dagen. Vind het hartverscheurend wat je overkomen is. Denk aan jou!", schrijft een van de bezoekers.

"Ongeloof en boosheid, zo’n jonge vrouw in de bloei van haar leven. Rust zacht Anne." Schrijft een ander. "Het is nu avond en de lucht is helemaal roze gekleurd ik denk aan je!! Je zal niet worden vergeten."

"Dat ene sprankje hoop op een wonder is weg geslagen. Heel veel kracht voor al haar naasten! "

Op kaarsje.nl is het mogelijk om gratis, online een kaarsje aan te steken ter nagedachtenis aan een persoon, gebeurtenis of als warme gelukwens.

De website zonder reclame en winstoogmerk is te bezoeken op www.kaarsje.nl. Hier zijn ook alle brandende kaarsjes te bekijken.

Duizenden kaarsjes aangestoken ter nagedachtenis aan Anne FaberNoot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie