Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

persbericht

Boek ‘Haagse dames in de makelaardij’ verschijnt

Boek ‘Haagse dames in de makelaardij’ verschijnt


Succesvol makelaarskantoor ten tijde van de tweede feministische golf

DEN HAAG, 20171026 -- Het makelaarskantoor De Vries Robbé in de Javastraat is in Den Haag een begrip. Oprichtster Noor de Vries Robbé-Corwin beschrijft in haar boek “Haagse dames in de makelaardij” 27 jaar van haar werkzame leven. Hoe zij van binnenhuisarchitectuur overstapt naar de makelaardij in Den Haag. De beginjaren van haar carrière vallen samen met een energieke tweede feministische golf in Nederland. Zij richt juist dan een eigen succesvol makelaarskantoor op waar alleen maar vrouwen werken.

[Omslag ‘Haagse dames in de makelaardij’ ] Aan hand van vermakelijke voorvallen zowel op kantoor als in de praktijk, schetst De Vries Robbé-Corwin de ontwikkeling van de makelaardij en de huizenmarkt van 1973 tot 2000. Haar verhaal geeft inzicht in de wereld van de makelaardij en in de kansen die de feministische golf vrouwen bood. 

“Haagse dames in de makelaardij” is vanaf 7 november verkrijgbaar in iedere boekhandel in Nederland en Vlaanderen en rechtstreeks bij de uitgever via: www.boekenroute.nl. ISBN 978-90-8759-709-2, paperback, 165x240mm, 207 blz, 21,50 euroNoot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie