Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

persbericht

Succesvol op gewicht blijven met PuurGezond

Datum nieuwsfeit: 10-11-2017
Bron: PuurGezond
Zoek soortgelijke berichten
Meer uit deze bron

Succesvol op gewicht blijven met PuurGezond


RENSWOUDE, 20171110 -- Voedingshypes met strenge eetregels hebben we de laatste jaren genoeg gezien. Klaar mee! Back to basics is daarom het nieuwe boek van PuurGezond “7 inzichten voor een blijvend goed gewicht” dat vandaag uitkomt. ‘Zelden verschijnen er zulke toegankelijke boeken over het gevecht van op gewicht blijven als dit’, schrijft Janny van der Heijden (bekend van onder andere Heel Holland Bakt) in het voorwoord van het nieuwe boek. ‘Nergens is er een wijzend vingertje gebruikt, de adviezen zijn juist enthousiasmerend en geven ook echt inzicht. De uitleg is duidelijk en werkt regelmatig als een eye opener.’

[Succesvol op gewicht blijven met PuurGezond] Way of life
Met de 7 inzichten uit het boek kun je je gewoontes ombuigen in slanke gewoontes, zoals minder zitten, voldoende slapen en vooral zelf koken. ‘Het is een way of life,’ zegt Mary Stottelaar, diëtist, mede-eigenaar van PuurGezond en auteur van het boek ”7 inzichten voor een blijvend goed gewicht”. ‘Genieten van eten is echt de basis voor een gezond gewicht. Daarbij kies je voor pure producten als groenten, eieren, fruit, peulvruchten, vis, roomboter en noten. Het is lekker eten, dat je echt voedt en verzadiging geeft.’

Persoonlijk advies
PuurGezond – puur eten zonder pakjes en zakjes - is de lekkerste manier om af te vallen en op gewicht te blijven. Steeds meer diëtisten en gewichtsconsulenten hanteren deze aanpak in hun praktijk. Voor een persoonlijk advies kun je terecht bij bijna 500 praktijkadressen verspreid over heel Nederland.

“7 inzichten voor een blijvend goed gewicht” is te bestellen via www.puurgezond.nl en via Bol.com. Met de kortingscode 7INZICHTEN betaal je bij PuurGezond geen verzendkosten (geldig tot 5 december).

PuurGezond.nl   
PuurGezond is een platform met alles wat je wilt weten over écht gezond eten. Op www.puurgezond.nl vind je recepten en tips voor een gezond, ontspannen en lekker leven. De gratis nieuwsbrief geeft je wekelijks inspirerende informatie in je mailbox. PuurGezond is ook te vinden op Facebook, Instagram en twitter.

Boekgegevens:
7 inzichten voor een blijvend goed gewicht
Lekker en volwaardig eten
Mary Stottelaar  
ISBN 978 90 822543 2 7
Prijs: € 19,95Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie