Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Overvaller snackbar ontevreden met buit

Datum nieuwsfeit: 14-11-2017
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie
Zoek soortgelijke berichten

Overvaller snackbar ontevreden met buit


Overvaller snackbar ontevreden met buit

Laatste update:
14-11-2017 | 15:03

Rotterdam - Zondagavond overviel een man een snackbar aan de Imkerstraat in Rotterdam-Zevenkamp. De man eiste geld en insinueerde over een vuurwapen te beschikken. Het personeel nam geen risico en gaf de man geld. Deze werd kwaad omdat het niet genoeg zou zijn, maar verliet desondanks de snackbar. De politie doet onderzoek naar de ontevreden overvaller.
Even na zes uur ’s avonds stapt de man, geheel in het zwart gekleed, met zwarte zonnebril en zwarte capuchon, de snackbar binnen. Hij wil geld en zegt een vuurwapen te hebben. De twee vrouwen achter de balie geven de man geld. Deze wordt kwaad omdat het niet genoeg zou zijn, maar verlaat toch de snackbar.
Een getuige zag dat de Zevenkampsering op liep en rechtsaf de Aar op ging. De man had een kal hoofd, een donkere huidskleur en was geheel in het zwart gekleed en droeg een zwarte zonnebril. Heeft u iets verdachts gezien of gehoord, bel dan met de politie via 0900-8844. Anoniem melden mag ook op 0800-7000 of via www.meldmisdaadanoniem.nl. 
Heeft u meer informatie?
Laat het ons weten via het tipformulier.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie