Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Amokmaker aangehouden bij tankstation

Datum nieuwsfeit: 14-11-2017
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie
Zoek soortgelijke berichten

Amokmaker aangehouden bij tankstation


Amokmaker aangehouden bij tankstation

Laatste update:
14-11-2017 | 14:49
Woordvoering:
Zeeland-West-Brabant

Kats - Maandagavond is een 28-jarige man uit Polen zonder vaste woon- en verblijfplaats op de 1ste Deltaweg aangehouden voor het rijden onder invloed van drugs.
De man zorgt die avond voor overlast bij een pompstation. Hij wil eten en drinken hebben, maar geeft gelijk ook aan dit niet te kunnen betalen. Nadat hij de zaak uitgewerkt is blijft hij op een hinderlijke manier op het terrein rondhangen. Zijn auto heeft hij midden op de oprit stilgezet, zodat het voor andere automobilisten moeilijk is om bij het tankstation te komen. Een medewerker belt hierover naar de politie. Een blaastest om te controleren of de man alcohol heeft gedronken is negatief. Wel blijkt dat hij drugs (amfetamine) heeft gebruikt. Omdat de Pool al meer overlastzaken op zijn naam heeft staan wordt hij voor verhoor meegenomen naar het bureau in Goes. Daarna mocht hij met een rijverbod van 48 uur zijn weg vervolgen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie