Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bijeenkomst voor verwijzers op dinsdag 28 november

Datum nieuwsfeit: 14-11-2017
Vindplaats van dit bericht
Bron: Havenpolikliniek
Zoek soortgelijke berichten

Bijeenkomst voor verwijzers op dinsdag 28 november


←Naar nieuwsoverzicht
14 november 2017

De samenwerkende ziekenhuizen en de medische staf in de Havenpolikliniek nodigen de verwijzers van harte uit  voor een bijeenkomst op 28 november van 18.00 tot 19.30 uur. Wij spreken dan graag met hen over de ervaringen en wensen voor de Havenpolikliniek nu en in de toekomst.
Er zal een brede vertegenwoordiging van medisch specialisten van de hier samenwerkende ziekenhuizen aanwezig zijn. Onder andere Arend Arends (Maasstad Ziekenhuis),  Cathy Simon (internist), Oscar van Leeuwen (orthopedisch chirurg), Mark van de Gaast en Frans Lim (gynaecologen), Lien van Eeghem (chirurg) en een aantal andere collega’s.
Zij wisselen graag met e verwijzers van gedachte over de Havenpolikliniek en hoe wij de dienstverlening beter op de wensen van de patiënt en verwijzers af kunnen stemmen. Ook kijken wij alvast vooruit naar het toekomstig poliklinisch centrum 2.0. Verwijzers kunnen zich aanmelden voor deze bijeenkomst via (huisarts@havenpolikliniek.nl) .
Deel deze op:

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie