Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Minister-president Rutte bij Sociale Top in Göteborg

Datum nieuwsfeit: 14-11-2017
Vindplaats van dit bericht
Bron: Rijksoverheid
Zoek soortgelijke berichten

Minister-president Rutte bij Sociale Top in Göteborg


Minister-president Rutte bij Sociale Top in Göteborg

Nieuwsbericht | 14-11-2017 | 16:41Minister-president Rutte neemt op vrijdag 17 november deel aan de informele Sociale Top voor eerlijke banen en groei in Göteborg, georganiseerd door de Zweedse regering en de Europese Commissie. Op de top spreken Europese regeringsleiders, vertegenwoordigers van de sociale partners en vertegenwoordigers van de Europese instellingen over sociale zaken en werkgelegenheid.
De minister-president neemt deel aan het plenaire deel van de bijeenkomst en aan de paneldiscussie over ‘toegang tot de arbeidsmarkt’, waar onder meer wordt gesproken over de bestrijding van (jeugd)werkloosheid en over de kansen die de Europese interne markt daartoe biedt.
Tijdens de lunch ontmoeten de Europese regeringsleiders elkaar voor een voortzetting van de discussie over de toekomst van de Europese Unie. Speciale aandacht gaat daarbij uit naar onderwijs en cultuur.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie