Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Huis van Nicolaas in Gemeentemuseum Jacob van Horne

Datum nieuwsfeit: 14-11-2017
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Weert
Zoek soortgelijke berichten

Huis van Nicolaas in Gemeentemuseum Jacob van Horne


Huis van Nicolaas in Gemeentemuseum Jacob van HorneOok dit jaar logeert Sint Nicolaas en zijn Pieten in het Huis van Nicolaas. Dat is in Gemeentemuseum Jacob van Horne, aan de Markt in Weert. Om het Huis van Nicolaas in te richten is het Gemeentemuseum tijdelijk dicht voor publiek.
Huis van Nicolaas
Op zondag 19 november komt Sint Nicolaas aan in Weert. Daarna neemt hij zijn intrek in het Huis van Nicolaas. Het Huis is open van maandag 20 november tot en met maandag 4 december. Een deel van deze dagen is gereserveerd voor basisscholen en mindervalide instanties. Voor publiek is het Huis open op dinsdag tot en met zondag van 13.00 tot 16.30 uur. Nieuw dit jaar: Het Huis is ook open tijdens de koopavond, op donderdagen van 19.00 tot 20.30 uur. Kijk voor meer informatie op www.huisvannicolaas.nl.
Gemeentemuseum tijdelijk dicht
Het Gemeentemuseum Jacob van Horne is dicht tot maandag 20 november. Dit om het Huis van Nicolaas in te richten. Nadat Sint weer is vertrokken, gaat het Gemeentemuseum weer tijdelijk dicht om alles op te ruimen. Het Gemeentemuseum is weer open vanaf zaterdag 16 december.
Geplaatst: 14-11-2017

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie