Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

persbericht

Boek ‘De derde engel’ over een tocht door het oog van de naald

Boek ‘De derde engel’ over een tocht door het oog van de naald


WAALWIJK, 20171129 -- Op 29 november verschijnt het boek ‘De derde engel’ waarin Janwillem de Hoop zijn levensgeschiedenis vertelt. Een openhartig verhaal over de strijd, de wanhoop en de pijn die Janwillem moest doorstaan. Eerst tijdens de drugsverslaving waar hij sinds zijn dertiende mee kampte en de afkickperiode toen hij begin twintig was. Daarna tijdens de jaren die hij leefde met ‘chronische myeloïde leukemie’ en zijn even zware als wonderbaarlijke pad naar genezing. Janwillem was de eerste in Nederland die door de (toen nog experimentele) stamceltransplantatie deze vorm van leukemie overwon. De stamcellen uit de navelstreng van zijn dochter waren zijn redding.

Boek ‘De derde engel’ over een tocht door het oog van de naaldOndanks de heftige gebeurtenissen is ‘De derde engel’ geen loodzwaar verslag geworden. Het is eerder een toegankelijke, herkenbare en soms zelfs luchtige vertelling. De auteur verbloemt niets en spaart ook zichzelf bepaald niet. Dit levensverhaal is een ode aan vasthoudendheid en doorzettingsvermogen. Het vormt een getuigenis van Janwillems zwaarbevochten geloof in God, van zijn overgave aan diens liefde en van de hoop dat er, ook in inktzwarte tijden, toch uitzicht is op verlossing.

“De derde engel” is vanaf 29 november verkrijgbaar in iedere boekhandel in Nederland en Vlaanderen en rechtstreeks bij de uitgever via: www.boekenroute.nl. ISBN 978-90-8759-722-1, paperback, 148x210mm, 166 blz, 17,50 euroNoot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie