Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

persbericht

Snurken is een groot slaapprobleem

Snurken is een groot slaapprobleem


Alphen aan den Rijn, 20171129 -- Dat er veel mensen in Nederland snurken is inmiddels wel bekend. Diverse media schreven hier eerder over. Zo behoorde snurken het afgelopen jaar tot een van de belangrijkste oorzaken van slaapproblemen (lees hier het artikel van het AD). Het is dan ook niet voor niets dat diverse bedrijven inmiddels op dit probleem hebben ingespeeld door producten tegen snurken te ontwikkelen. Het gevolg is dat er een aantal innovatieve producten tegen snurkklachten op de markt zijn verschenen.

Snurken is een groot slaapprobleemAnti snurk kussen

Mensen die op hun rug slapen, snurken over het algemeen vaker en meer dan mensen die op hun zij liggen. Het is dus belangrijk om niet op de rug te slapen en daar helpt het anti snurk kussen een handje bij. De vorm van het kussen is namelijk zo gemaakt, zodat je wordt ‘gedwongen’ om niet op je rug te gaan liggen. Sommige mensen die snurken draaien desondanks toch nog op hun rug tijdens het slapen. Voor hen zijn er geavanceerde anti snurk kussens, die trillingen geven op het moment dat je op je rug gaat liggen. Behoorlijk innovatief!

Slaappositie trainer

Een andere geavanceerd apparaatje dat kan helpen om te voorkomen dat je tijdens je slaap op je rug gaat liggen, is de slaappositie trainer. Dit apparaat wordt op de borst bevestigd en gaat vibreren zodra je op je rug ligt. Praktisch en compact!

Anti snurkbeugel

Een snurkbeugel zorgt ervoor dat de kaak en de tong niet naar achteren ‘schuiven’ op het moment dat je op je rug slaapt. Snurkbeugels zijn daarmee zeer effectief om snurken tegen te gaan. Voor optimaal comfort kun je een beugel op maat laten maken. Een dergelijke beugel kost alleen al snel honderden euro’s. Om mensen die dat bedrag niet aan een snurkbeugel willen uitgeven toch een goed alternatief te kunnen bieden, heeft Snurken.net een aantal standaard beugels geselecteerd die online bestelt kunnen worden. Meer informatie daarover is te vinden op hun website: Snurken.net.

Snurken in de toekomst

Met de technologische ontwikkelingen die elkaar in rap tempo opvolgen, is het slechts een kwestie van tijd voordat er nieuwe innovatie producten op de markt zullen verschijnen. In ieder geval kunnen de huidige beschikbare producten de snurkproblemen al behoorlijk goed reduceren. Dat is niet alleen fijn voor de snurker, maar ook voor hun partner.Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie