Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

N57: nachtelijke afsluiting bij Ouddorp 18-19 december 2017

Datum nieuwsfeit: 07-12-2017
Vindplaats van dit bericht
Bron: Rijkswaterstaat
Zoek soortgelijke berichten

N57: nachtelijke afsluiting bij Ouddorp 18-19 december 2017


Nieuwsbericht - Gepubliceerd op: 07 december 2017- Laatste update: 07 december 2017 16:37 uur
Rijkswaterstaat repareert de rijbaanscheiding (de ‘broodjes’) op de N57 bij Ouddorp. Daardoor is de hoofdrijbaan in beide richtingen afgesloten van maandag 18 december 2017 20.00 uur tot dinsdag 19 december 2017 06.00 uur.
De N57 is in beide richtingen afgesloten tussen de rotonde Oosterweg bij Ouddorp en rotonde De Punt bij Ouddorp. Het verkeer wordt omgeleid via de Groeneweg, Vrijheidsweg en Oosterweg en moet rekening houden met extra reistijd. De omleidingsroute staat met gele borden aangegeven. De parallelwegen en de rotondes blijven open voor verkeer.
Reparatie beschadigde ‘broodjes’ N57
De ‘broodjes’ zijn toegepast als verkeersveiligheidsmaatregel. Inhalen op deze weg is niet toegestaan en wordt door deze rijbaanscheiding bemoeilijkt. Een aantal broodjes is beschadigd en moet gerepareerd worden. Om dit te kunnen doen, is het noodzakelijk om de hele weg af te sluiten. Om de hinder zoveel mogelijk te beperken, is besloten de werkzaamheden ’s nachts uit te voeren. De planning is onder voorbehoud. Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.
Deel deze pagina

Facebook

LinkedIn

Twitter

GooglePlus

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie