Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Houd vrijdag rekening met winterse buien

Datum nieuwsfeit: 07-12-2017
Vindplaats van dit bericht
Bron: Rijkswaterstaat
Zoek soortgelijke berichten

Houd vrijdag rekening met winterse buien


Nieuwsbericht - Gepubliceerd op: 07 december 2017- Laatste update: 07 december 2017 16:03 uur
Weggebruikers kunnen in de nacht van donderdag 7 op vrijdag 8 december 2017 en vrijdag overdag in het hele land hinder ondervinden door winterse neerslag. Het KNMI verwacht van tijd tot tijd (pittige) buien waarbij onweer, hagel en natte sneeuw kunnen voorkomen.
Plaatselijk is kortstondig gladheid mogelijk. De winterse neerslag kan naast komende nacht ook morgen de gehele dag vallen. Rijkswaterstaat adviseert weggebruikers om dus ook gedurende de vrijdagochtend- en avondspits alert te zijn.Ook op zaterdag en zondag moeten weggebruikers rekening houden met winterse neerslag. Rijkswaterstaat is alert en treft waar nodig maatregelen om de gladheid te bestrijden.
Ga goed voorbereid de weg op
Rijkswaterstaat adviseert weggebruikers om de komende dagen goed voorbereid op weg te gaan, onder andere door: De weersverwachting en verkeersinformatie extra goed in de gaten te houdenTijdens winterse omstandigheden de rijstijl aan te passen: snelheid matigen, voorzichtig rijden, niet onnodig van rijstrook wisselen en voldoende afstand houdenRekening te houden met een langere reistijd.Ook is het mogelijk het twitteraccount RWS_Verkeer te volgen.
Deel deze pagina

Facebook

LinkedIn

Twitter

GooglePlus

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie