Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Man met openstaande gevangenisstraf aangehouden

Datum nieuwsfeit: 07-12-2017
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie
Zoek soortgelijke berichten

Man met openstaande gevangenisstraf aangehouden


Man met openstaande gevangenisstraf aangehouden

Laatste update:
07-12-2017 | 16:13

Den Haag - Agenten van het EVA-team in Den Haag hielden woensdag 6 december omstreeks 13.15 uur in de Krugerstraat in Utrecht een 25-jarige inwoner uit die stad aan. De man werd op verzoek van het Openbaar Ministerie in Den Haag opgespoord omdat de Utrechtenaar zich niet gehouden had aan de aan hem opgelegde voorwaarden en tevens nog een gevangenisstraf moet uitzitten.
De 25-jairge man uit Utrecht was veroordeeld voor meervoudige oplichting die hij gepleegd had in 2015. Naast de veroordeling kreeg hij enkele voorwaarden toegekend. De man diende naast de opgelegde gevangenisstraf aanwezig te zijn bij de rechtszaak. Dit verzuimde hij meerdere malen.

Het Openbaar Ministerie verzocht het EVA-team om de man op te sporen en aan te houden.
Op 6 december troffen agenten hem in een pand aan in de Krugerstraat. Hij werd aangehouden en overgebracht naar een politiebureau in Den Haag. Hij moet alsnog zijn straf van 9 maanden uitzitten.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie