Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Verdachte vernieling aan moskee Hilversum en Huizen aangehouden

Datum nieuwsfeit: 07-12-2017
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie
Zoek soortgelijke berichten

Verdachte vernieling aan moskee Hilversum en Huizen aangehouden


Verdachte vernieling aan moskee Hilversum en Huizen aangehouden

Laatste update:
07-12-2017 | 15:13

Hilversum/Huizen - Het toegangssysteem bij een moskee in Hilversum en bij een moskee in Huizen werd vernield. De politie heeft een verdachte aangehouden.
Vernielingen

In de nacht van vrijdag 24 november op zaterdag 25 werd het toegangssysteem van zowel een moskee aan de Minckelersstraat in Hilversum als een moskee aan de Gooierserf in Huizen vernield. De vernielingen werden in de ochtend ontdekt en er werd aangifte gedaan.

De politie startte een onderzoek naar beide vernielingen en hield hiervoor op 7 december een 32-jarige man uit Hilversum aan voor betrokkenheid. Het onderzoek naar de vernielingen gaat verder.
Uw tip!

De politie komt graag in contact met mensen die meer informatie hebben over deze twee vernielingen. Heeft u iets gezien of gehoord. Bel dan met 0900-8844 of vul het tipformulier in. Liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.
Heeft u meer informatie?
Laat het ons weten via het tipformulier.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie