Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Herbeluister de FFG Talkies met Stijn Coninx: “Wat er de jongste w..

Datum nieuwsfeit: 07-12-2017
Vindplaats van dit bericht
Bron: Film Fest Gent
Zoek soortgelijke berichten

Herbeluister de FFG Talkies met Stijn Coninx: “Wat er de jongste w..


Een keer per maand strijkt Film Fest Gent neer in Bibliotheek De Krook voor de FFG Talkies. Artistiek Directeur Patrick Duynslaegher heeft het met een vast panel over de recente filmreleases en laat vervolgens een of meerdere gasten aan het woord over hun nieuw project. 
Actueel zijn de FFG Talkies uiteraard altijd, maar kregen we toch wel een zeer opmerkelijke gast over de vloer. Stijn Coninx kwam vertellen over zijn nieuwe project 'Niet Schieten', een film over de Bende van Nijvel, gebaseerd op het boek van David Van de Steen. Zoals gewoonlijk volgden enkele onderhoudende filmgerelateerde anekdotes, maar ook over de Bende van Nijvel en het lopende onderzoek had Stijn Coninx veel te vertellen: “Wat er de jongste weken aan het licht kwam, wisten wij al langer”. Luister hier naar de podcast dankzij De Morgen. 
 

Lees hier het bijhorende artikel in De Morgen. 

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie