Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

persbericht

Er kan toch geschaatst worden op Voorne-Putten

Datum nieuwsfeit: 24-12-2017
Bron: De Pannekoekenbakker Zuidland
Zoek soortgelijke berichten

Er kan toch geschaatst worden op Voorne-Putten


Toch een ondernemer die het nog aandurft

ZUIDLAND, 20171218 -- Na drie voorgaande edities van Winterland is het doek gevallen voor de laatste schaatsbaan op Voorne-Putten. Super jammer volgens Robert Broos van De Pannenkoekenbakker. Zo gaat een echte Hollandse traditie verloren op Voorne-Putten, tenzij er nog een flinke vorstperiode de kop opsteekt natuurlijk. Daarom opent De Pannekoekenbakker nu zelf een schaatsbaan.

"In de zomer hebben we veel vertier voor gezinnen met kinderen rond ons restaurant. Een speeltuin, minigolf, bootverhuur en het Bernisse strand natuurlijk. We willen ook in de winter toegevoegde waarde bieden aan de recreatie rond het Bernisse gebied." De Pannekoekenbakker had al langer plannen om een schaatsbaan te bouwen, maar kreeg het financieel niet rond. Het is een investering van ruim €45.000. "En zo als bij alle andere activiteiten, willen we ook hier de entree laag houden. Met het verdwijnen van de laatste schaatsbaan is er meer behoefte en meer markt voor een schaatsbaan gekomen. We gaan het avontuur dan maar aan", volgens de eigenaar van De Pannenkoekenbakker Zuidland. Vanaf komende zaterdag 24 december zijn de ijzers geslepen en kan men een rondje schaatsen langs de Bernisse maken.

[Schaatsbaan rond De Pannekoekenbakker in Zuidland]

Entree voor de schaatsbaan kost €3,- p.p. Schaatsen kunnen gehuurd worden voor € 3,- p.p. Er is ook een combideal van schaatshuur en entree voor € 5,- en een kinderfeest arrangement inclusief pannenkoek en drinken voor 10,- euro

De schaatsbaan is geopend tijdens de openingstijden van het restaurant. Tijdens de kerstvakantie zijn er extra openingsdagen. Zie www.pannekoekenbakker-zuidland.nl voor de actuele tijden en meer informatie over de schaatsbaan.

De Pannekoekenbakker Zuidland
Het begon allemaal in Heusden. In een prachtig historisch pand openden Co en Ineke Stelling in december 1983 een Pannenkoekenrestaurant, genaamd De Pannekoekenbakker. Niet wetende dat hun concept zou uitgroeien tot een organisatie met 15 vestigingen. Alle De Pannekoekenbakker vestigingen worden gerund door een zelfstandig ondernemer. Maar ze werken nauw samen op het gebied van de formule, inkoop, promotie en marketing.Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie