Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

persbericht

Meer gezondheid en langer vitaal in een nieuw centrum in Hoorn

Meer gezondheid en langer vitaal in een nieuw centrum in Hoorn


HOORN (NH), 20180104 -- Op 10 januari 2018 opent de eerste vestiging van het Centrum voor Welzijn en Vitaliteit (CVWV) in Hoorn (NH). Het Centrum, aan De Compagnie 33b in Zwaag, richt zich op voorlichting omtrent de verbetering en het behoud van de gezondheid en vitaliteit. Dit gebeurt door mensen bewust te laten kijken naar de individuele keuzes die zij dagelijks maken.

[Meer gezondheid en langer vitaal in een nieuw centrum in Hoorn] Het Centrum voor Welzijn en Vitaliteit is het allereerste centrum in Nederland dat zich richt op voorlichting aan en begeleiding van deelnemers met als doel dat zij langer gezond blijven en zich super vitaal gaan voelen. Dat gebeurt met een revolutionaire, maar toch gemakkelijk toepasbare methode die gericht is op dagelijkse voeding en de vorm van bewegen. Bovendien worden er zaken bij betrokken zoals hoe je stressbeleving kunt inzetten als middel om je gezondheid en vitaliteit effectief te ondersteunen, te bevorderen en te behouden.

De gevolgde methodiek is duurzaam te noemen omdat deze zelfs tot op hoge leeftijd toepasbaar en werkzaam is. Niet door anders te gaan eten of je anders te gedragen, maar gewoon door meer bewust te kiezen. Het gevolg zal zijn: een aanzienlijk kleinere kans op het krijgen van chronische aandoeningen, het ervaren van veel meer energie en een merkbaar betere gemoedstoestand.

Het Centrum voor Welzijn en Vitaliteit acteert onder auspiciën van LifeStyle Coaching Nederland en zal dienst doen als pilotvestiging voor een landelijke uitrol. In het centrum zijn twee Longevity Praktijken gevestigd, geleid door respectievelijk Loes Schilder en Frans Kemper. 

De begeleiding wordt verricht door Longevity Coaches, vanaf januari 2017 een nieuw beroep. In de loop van 2017 is er een uitgebreid banenonderzoek geweest door de Nationale Beroepengids en daarin is het beroep van Longevity Coach geëindigd in de top 10 van meest toekomstbestendige banen.Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie