Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

persbericht

Mike's Badhuistheater presenteert ‘Entertaining Mr. Sloane’

Datum nieuwsfeit: 11-01-2018
Bron: Mike's Badhuistheater
Zoek soortgelijke berichten

Mike's Badhuistheater presenteert ‘Entertaining Mr. Sloane’


Mike's Badhuistheater presenteert ‘Entertaining Mr. Sloane’ van toneelschrijver Joe Orton

Amsterdam, 20180111 -- Mike’s Badhuistheater speelt de seksuele komedie van de ‘swinging’ 60’s: ‘Entertaining Mr. Sloane’ van toneelschrijver Joe Orton (1933-1967). Geregisseerd door Mike Manicardi. Entertaining Mr. Sloane wordt gezien als behorend tot de klassiekers binnen de Engelse komedies. Mike's Badhuistheater had eerder veel succes met producties als Blackadder, 'Allo 'Allo! en de Dublin Trilogy van toneelschrijver Sean O'Casey.

Kath komt thuis met Mr. Sloane, die ze ergens heeft opgepikt. Sloane is op zoek naar woonruimte. De vader van Kath herkent in Sloane de moordenaar van zijn baas maar de oude man krijgt geen kans om iets te zeggen. Kath voelt zich aangetrokken tot Sloane en Sloane weet de homoseksuele broer van Kath ook om zijn vinger te winden. Als de oude man wil gaan praten over de identiteit van Sloane komt het tot een handgemeen tussen hen beiden...

Cast van Entertaining Mr. Sloane
Denis Burke
Paddy O'Connell
Roos Dros
Eoin O'Cunningham

Decor design
Tonnie van der Kamp

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.badhuistheater.nlNoot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie