Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

persbericht

Online tool PsyScan bewezen effectief bij psychische klachten

Datum nieuwsfeit: 12-01-2018
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Patiënt en huisarts zijn geholpen met de PsyScan, zo blijkt uit de eindconclusie in de British Journal of General Practice van het onderzoek door arts-onderzoeker en promovendus Luc Gidding (Universiteit Maastricht) naar de effecten van de online tool. Significant meer patiënten hebben een succesvol behandelresultaat na gebruik van de PsyScan. Daarnaast is de kwaliteit van leven hoger onder PsyScan-gebruikers. De PsyScan geeft deze betere behandelresultaten tegen vergelijkbare gemiddelde kosten in het jaar na het gebruik van de PsyScan. Dit maakt het instrument klinisch relevant: inzet van de PsyScan in de huisartsenpraktijk leidt naar significant effectievere gepersonaliseerde zorg zonder extra kosten....
Dit was het begin van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie