Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

persbericht

Valentijns liefdesverklaring valt in de meeste gevallen verkeerd

Datum nieuwsfeit: 12-02-2018
Bron: Lifestyle Ventures
Zoek soortgelijke berichten

Valentijns liefdesverklaring valt in de meeste gevallen verkeerd


Onderzoek onder 1.600 lezeressen van datingadviesblog MannenBrein leidt tot een pijnlijke conclusie.

AMSTERDAM, 20180212 -- Valentijns liefdesverklaringen mislukken in driekwart van de gevallen (74% om exact te zijn). Het grootste deel van de mannen, 41%, worden regelrecht terugverwezen naar de friendzone, waar ze volgens de vrouwen thuishoren. In eenderde van de gevallen, 33%, is de liefdesverklaring zelfs aanleiding tot verbreken van contact. Auw.

Valentijns is de minst romantische  dag van het jaar
Je liefde verklaren op Valentijnsdag lijkt meer op liefdeskamikaze dan een goede zet voor geheime aanbidders. Volgens veel vrouwen kunnen deze mannen beter aan hun flirtskills werken, dan hun hoop vestigen op de magische werking van Valentijnsdag zelf.

Het is slecht gesteld met de Nederlandse flirtcultuur
Hoewel geen enkele vrouw beweert dat Valentijnsdag afgeschaft zou moeten worden, vinden een hoop vrouwen wel dat mannen doortastender en vaardiger mogen zijn. Niet op Valentijnsdag zelf, maar op de andere 364 dagen van het jaar. Waar het volgens veel vrouwen aan ontbreekt is een man die gewoon duidelijk is over zijn bedoelingen, en haar op een overtuigende manier versiert.

‘Bedankt voor de moeite, maar doe liever een flirtcursus’
De vrouwen die mee hebben gewerkt aan het onderzoek geven aan de moeite wel te waarderen, maar zouden liever zien dat mannen vaker flirten dan alles opsparen voor één dag in het jaar. De initiatiefnemers van het onderzoek zijn de datingadvies blogs www.attractiongym.nl (voor mannen) en www.mannenbrein.nl (voor vrouwen)

Beide blogs werken aan een oplossing, de Nationale FlirtDag, een landelijk iniatief om de flirtcultuur van Nederland een boost te geven. Deze wordt op Valentijnsdag 2018 gelanceerd. Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie