Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

persbericht

American Steakhouse Broadway leukste restaurant van Nederland

American Steakhouse Broadway leukste restaurant van Nederland


Utrechts restaurant aan Oudegracht gekozen uit 2200 Nederlandse restaurants

UTRECHT, 20180308 -- American Steakhouse Broadway is door 80.000 restaurantbezoekers verkozen tot ‘het leukste restaurant van Nederland’ met maar liefst 708 stemmen. Ook de Gold Award ging naar het Utrechtse restaurant omdat het de hoogste waardering van gasten kreeg. Een topscore van 9.27 punten.

Eigenaren Chris Faassen en Onno Zwart werden aangenaam verrast door het nieuws. ‘We zijn blij dat onze gasten zo tevreden zijn met ons restaurant. Het team werkt altijd knetterhard om onze gasten een plezierige avond te bezorgen, en als ik de score zo bekijk doen we dat niet gek’, vertelt Faassen.

Zwart: ‘Ik ben daarom supertrots op mijn mensen. Dit is een hele mooie waardering, niet alleen voor mij, maar vooral voor mijn team. Uiteindelijk zijn zij diegenen die ervoor zorgen dat onze gasten zo tevreden zijn over het eten en de service die we bieden. Het team maakt American Steakhouse Broadway tot wat het is: het leukste restaurant van Nederland.’

[American Steakhouse Broadway leukste restaurant van Nederland]

Reactie gasten
Hoe blij de gasten met American Steakhouse Broadway zijn, en wat zij daadwerkelijk vinden van dit Utrechtse restaurant, blijkt wel uit de reacties op de facebookpagina nadat ze het goede nieuws bekend hadden gemaakt.

Max dik verdiend. Super gastvrij. Jij en je team geven de persoonlijke aandacht aan de gast al is het nog zo druk. Kunnen heel veel restaurants nog wat van leren.’

‘Lekkerste spareribs ever! Jullie harde werken wordt op deze manier beloond! En verdiend...nu nog de titel de lekkerste spareribs.’

‘Al het personeel van jullie is top en zéker ook de leukste manager.’

Volgende stap
Zwart wil nog meer doen om de gasten een nog leukere avond te bieden. Het plan daarvoor is al grotendeels uitgewerkt, en de eerste fase daarvan is onlangs afgerond. En dat was de werfkelders van het steakhouse in een nieuw jasje ste(a)ken.  

‘We brengen nog steeds authentieke taferelen uit New York’s beroemde theatergebied Broadway, maar we vertelen nu een aantal andere verhalen. Zo hopen we onze gasten blijven te verrassen en te verbluffen door goed en lekker eten aan te bieden in een hele mooie setting’, aldus Zwart. 

Over American Steakhouse Broadway
De twee ruime en gezellige werfkelders van American Steakhouse Broadway vind je in hartje Utrecht, op een steenworp afstand van de Domtoren. Hier wordt in de theatersetting van het Amerikaanse Broadway eerlijk authentiek Nieuw Zeelands rund- en lamsvlees gereserveerd dat afkomstig is van dieren die in alle vrijheid leven en 100% natuurlijk voedsel eten: het malse gras van de Nieuw-Zeelandse heuvels en vlakten.

Eten is bij ons beleven. Daarom maken wij op er culinair gebied en met onze service er een mooie avond van die niet onder doet voor het  niveau van het New Yorkse Broadway.Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie