Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

persbericht

Panasonic Museum ceremonieel geopend

Datum nieuwsfeit: 09-03-2018
Bron: Business Wire
Zoek soortgelijke berichten
Meer uit deze bron

Panasonic Museum ceremonieel geopend

OSAKA, Japan--(BUSINESS WIRE)-- 20180309 --

Panasonic Corporation heeft 7 maart de opening van het Panasonic Museum in Kadoma in Osaka gevierd. Op dezelfde dag in 1918 werd het bedrijf opgericht als Matsushita Electric Housewares Manufacturing Work door de legendarische directeur Konosuke Matsushita. De openingsceremonie werd gevierd op het terrein van het Konosuke Matsushita Museum in de aanwezigheid veertig personen, onder wie de burgemeesters van Kadoma en de naburige stad Moriguchi, medewerkers en leidinggevenden van het bedrijf.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: http://www.businesswire.com/news/home/20180309005225/nl/

The appearance of the Konosuke Matsushita Museum (Photo: Business Wire)

The appearance of the Konosuke Matsushita Museum (Photo: Business Wire)

Het Panasonic Museum bestaat uit het Konosuke Matsushita Museum, de zaal van Vernuft in Productie, en de Sakura Hiroba, een tuin met rijen kersenbomen (sakura) die in 2006 werd geopend. Naast de Sakura Hiroba ligt het vroegere huis van de heer Matsushita. Panasonic overweegt dit huis in de toekomst beperkt open te stellen voor het publiek.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Bekijk het oorspronkelijke bericht op businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20180309005225/nl/

CONTACT:
Panasonic Corporation
Global Communications Department
Global PR Office

Click here to go to Media Contact form

Ticker_symbol TOKYO:6752
ISIN JP3866800000

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie