Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

persbericht

Onderwijsondersteuners Inwijs en Onderwijshelden bundelen krachten

Datum nieuwsfeit: 14-03-2018
Bron: Inwijs en Onderwijshelden
Zoek soortgelijke berichten

Onderwijsondersteuners Inwijs en Onderwijshelden bundelen krachten


Leiden / Utrecht, 20180314 -- Inwijs en Onderwijshelden bundelen hun krachten en gaan verder onder de naam ‘Onderwijshelden’. Beide partijen hebben hoogopgeleide talenten in huis die staan te popelen om aan de slag te gaan in het onderwijs. Door deze bundeling van kracht en ervaring ontstaat de grootste flexibele poule van onderwijstalent in Nederland.

Onderwijsondersteuners Inwijs en Onderwijshelden bundelen krachten
De medewerkers van Inwijs en Onderwijshelden werken op scholen in heel Nederland. Het zijn studenten of net afgestudeerden met hart voor het onderwijs. Zij staan dicht bij de belevingswereld van de leerling en zien het werk niet alleen als een zinvolle bijbaan, maar ook als introductie tot een mogelijke carrière in het onderwijs.

Scholen richten zich steeds meer op gepersonaliseerd leren en doen een beroep op Onderwijshelden om zo het bieden van maatwerk te kunnen realiseren. De Onderwijshelden pakken de ondersteunende taken op zodat de docent meer tijd kan investeren in de kwaliteit van het onderwijs.

Onderwijshelden-directeur, Willemijn Kienhuis, is enthousiast over de samenwerking: “Dankzij deze samenwerking beschikken wij over een aanzienlijk grotere poule van jonge talenten die we overal in het land kunnen inzetten. Zij worden zorgvuldig geselecteerd en getraind volgens onze beproefde methode. Wij ondersteunen de scholen zowel bij de opvang van dagelijkse uitdagingen als lesopvang en ondersteuning in de klas als bij de volledige verzorging van surveillance tijdens toets- en examenweken.”Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie