Ingezonden persbericht

Het 10.000ste liefdesgedicht

AMERSFOORT, 20060223 -- Het is zover: het 10.000ste gedicht getiteld "Betovering" van de Eli Stater werd met liefde ontvangen bij liefdesgedicht.nl . In korte tijd is www.liefdesgedicht.nl uitgegroeid tot het grootste en snelst groeiende interactieve platform voor liefdespoëzie. Begin 2004 werd begonnen met een website waar romantische singles hun liefdesgedichten konden publiceren. De meeste gedichten zijn in het Nederlands, maar ook gedichten in Engels, Duits, Frans, Zuid-Afrikaans en dialect worden geregeld ingestuurd. Hoewel de meeste deelnemers amateurs zijn uit Nederland en België, weten de laatste tijd ook professionele dichters uit de Benelux, Zuid-Afrika en andere landen Liefdesgedicht.nl te vinden.


Natuurlijk kun je vrijblijvend rondkijken op de site, maar nog leuker is het om gedichten in te sturen, waarbij je kunt zien, hoe door een waarderingssysteem op je gedicht wordt gestemd. Ook kun je op een veilige en anonieme wijze reageren op gedichten door middel van E-cards en 'Liefdespost'. Om inspiratie op te doen, worden steeds wisselende liefdesgedichtenbundels en citaten over de liefde getoond.

Fons de Vries van relatiebureau www.interduo.nl en initiator van www.liefdesgedicht noemt het eigenlijk een uit de hand gelopen hobby. "Aangezien we ruim 4000 individuele bezoekers per dag mogen ontvangen, moet alles op een gestroomlijnde en veilige manier worden geleid. Gelukkig hebben wij een vakkundige partner kunnen vinden; ML2 webdesign (www.ml2.nl) zorgt op vakkundige wijze voor de technische omlijsting en de privacy van de bezoekers.
De eerstvolgende stap is dat we nu de mogelijkheid gaan aanbieden om Persoonprofielen van de bezoekers te tonen. Deze profielen kunnen door de geregistreerde bezoekers zelf worden aangemaakt. Ook al kunnen we niet van de lucht leven, we proberen alles zoveel mogelijk gratis te houden voor geregistreerde bezoekers. Adverteerders die zich specifiek willen richten op dynamische singles weten ons dan ook in toenemende mate te vinden, aangezien er weinig (liefdes)gedichten platforms op het internet zijn te vinden die zoveel singles aantrekken en zo'n turbulente groei doormaken."

Mocht je van de liefde houden, en wie doet dat niet, neem dan eens een kijkje op Liefdesgedicht.nl , want het is een unieke plaats om op veilige en ongedwongen wijze andere singles te ontmoeten.

Deel: ' 10.000ste Liefdesgedicht ontvangen bij liefdesgedicht.nl '
Lees ook