11e Quanza ISP Kartcompetitie van start op nieuwe locatie


zaterdag 23 maart 2013, De Kartfabrique in Maarssen

Amsterdam, 20130226 -- De elfde editie van de jaarlijkse Quanza ISP Kartcompetitie voor internetbedrijven gaat op zaterdag 23 maart van start op de nieuwe locatie De Kartfabrique in Maarssen. Deze kartbaan heeft met 950 meter een van de langste banen van Nederland. Medewerkers van internetbedrijven kunnen zich inschrijven op ISP-Kartcompetitie.nl.

De jaarlijkse Quanza ISP Kartcompetitie is inmiddels een begrip in de internetbrance. Tijdens dit evenement komen collega’s van verschillende Internet Service Providers op informele wijze met elkaar in contact en ontmoeten ze collega’s uit de branche. De competitie en activiteiten eromheen zorgen voor een actieve sfeer, waarin het leuk en gemakkelijk is om elkaar beter te leren kennen.

De competitie wordt vanaf dit jaar op een nieuwe locatie gehouden, in De Kartfabrique in Maarssen, die met 950 meter een van de langste kartbanen van Nederland heeft. Ook de raceopzet is vernieuwd. Alle deelnemers rijden twee Endurance Races, waarbij teams binnen een bepaalde tijd zoveel mogelijk rondes moeten rijden. Van deze twee races strijden de tien snelste teams van elke race om de eerste plaats in de finale, die dertig minuten lang duurt.

Een echte internetcultuur
Frans ter Borg, algemeen directeur bij Quanza Engineering: ”Bij internet draait het om netwerken, letterlijk en figuurlijk. Vooral onder de technische experts, de engineers. Voor hen is sfeer cruciaal. Met het sponsoren van de ISP Kartcompetitie draagt Quanza Engineering zijn steentje bij aan een echte internetcultuur en een soepele samenwerking. Quanza vindt het belangrijk dat zoveel mogelijk collega´s meedoen.”


Deel: ' 11e Quanza ISP Kartcompetitie van start op nieuwe locatie '


Lees ook