12 oktober: Vierde Benefiet Gala voor KWF in Oranjerie Groot Warnsborn


ARNHEM, 20170930 -- Er komt een vierde editie van het succesvolle KWF Benefiet Gala op Landgoed en hotel Groot Warnsborn! Het Gala wordt georganiseerd door Jeroen Muller en Marjoleine Bessels, van de Stichting Events2Cancer. Net als veel anderen voelde Jeroen aan den lijve de pijn van het verliezen van dierbaren aan kanker. Alle reden voor hem om nu al voor de vierde keer een Gala op poten te zetten, waarvan alle opbrengsten gaan naar KWF Kankerbestrijding.

Persoonlijke missie
Jeroen verloor op 12-jarige leeftijd zijn vader aan kanker. Op zijn 20e moest hij ook zijn moeder missen, opnieuw door kanker. Doordat hij op zo'n jonge leeftijd geconfronteerd werd met het leed dat kanker veroorzaakt, ziet hij het als zijn missie dat er een dag komt dat niemand meer hoeft te sterven aan kanker. Het inmiddels beroemde Benefiet Gala op Landgoed Warnsborn draagt daaraan bij. Vorig jaar werd meer dan €20.000,- gedoneerd tijdens de avond.

Viergangen diner, wijnarrangement en optredens
Het belooft opnieuw een bijzondere avond te worden, met bijzondere optredens van Lisanne Spaander, Niels Geusebroek, Ray Klaassen en Meike van der Veer. Groot Warnsborn verzorgt een fantastisch 4-gangen diner en Wine Cellar 1870 schenkt een bijpassend wijnarrangement.  Daarnaast worden er ruim 35 unieke items geveild voor het goede doel. De presentatie van het Gala is in handen van Lisa Michels. Kortom: Een prima plek voor onze gasten om hun netwerk uit te breiden en ondertussen het goede doel te steunen.

Tafelverkoop
Het Gala is op donderdag 12 oktober in de oranjerie van Hotel Groot Warnsborn te Arnhem van 18.00 uur tot 23.30u. Een tafel voor het Gala kost €990, eventueel een losse stoel is €99.-. Inbegrepen: een viergangendiner inclusief drankarrangement. Er is plaats voor maximaal 100 personen, dus wees er snel bij! Stoelen reserveren kan via  www.kwfbenefietgala.nl.  


Deel: ' 12 oktober Vierde Benefiet Gala voor KWF in Oranjerie Groot Warnsborn '
Lees ook