Regiopolitie Noord- en Oost Gelderland

REGIOPOLITIE NOORD- EN OOST GELDERLAND

DISTRICT APELDOORN

PERSBERICHT

Apeldoorn, 10 maart 2003

Onderwerp: 15-jarige jongeman gestoken.

Een 15-jarige jongeman uit Twello blijkt afgelopen zaterdag in de binnenstad van Apeldoorn door een skinhead te zijn gestoken en is opgenomen in het ziekenhuis. De politie zoekt getuigen en stelt een onderzoek naar de verdachte in.

De Apeldoornse politie heeft vandaag een aangifte van een 15-jarige jongeman opgenomen, die afgelopen zaterdag in de omgeving van het Marktplein blijkt te zijn gestoken door een skinhead.

Het slachtoffer liep omstreeks 14.15 uur met een aantal kameraden in de binnenstad en maakte een opmerking tegen een groepje skinheadachtige types. Er ontstond een woordenwisseling waarbij één van de skinheads een mes pakte waarmee hij het slachtoffer stak. In eerste instantie meende deze slechts een bloedende wond te hebben opgelopen, maar later is hij met inwendig letsel in het ziekenhuis opgenomen.

De politie kreeg pas zondag melding van het gebeurde en kon het slachtoffer pas vanmorgen verhoren. Inmiddels is men begonnen met het verhoren van de vrienden van het slachtoffer. Voor dit onderzoek wordt ook contact gezocht met eventuele getuigen, die iets over de steekpartij en de eventuele verdachte kunnen melden. Het telefoonnummer is 0900-8844.

De skinheadachtige types droegen Lonsdale kleding, zwarte kistjes met witte veters. Twee van hen hadden een Lonsdale petje op.

Einde bericht

Anton de Ronde, 055-5482050

---- --

Zoekwoorden:

Deel: ' 15-Jarige jongeman neergestoken '
Lees ook