ENGLISH CAR RALLY XV

13 JUNI 1999
 
Nieuwe locatie: MEGALAND -
LANDGRAAF
 
Bezoek onze website voor meer details: https://www.stichting-ecr.nl  

Tijdens de 15e English Car Rally zullen op MEGALAND te LANDGRAAF meer dan 2000 van die karaktervolle automobielen te zien zijn, variërend van zo'n leuke MINI, die u nog iedere dag op straat ziet, tot aan bijvoorbeeld een exclusieve Rolls Royce of Jaguar. Kortom U krijgt een aardig beeld van wat de Engelse autoindustrie door de jaren heen allemaal geproduceerd heeft, mede door de aanwezigheid van vele merkenclubs.

De English Car Rally is voor bezitters en liefhebbers van Engelse auto's hèt evenement om met elkaar van gedachten te wisselen en te genieten van deze karaktervolle automobielen bijvoorbeeld tijdens het Concours d' élégance of de spectaculaire English Car Competitions. Een bezoek aan de vele marktkramen is ook de moeite waard. Misschien vindt u er wel dat onderdeel of boek waar u al zo lang naar zoekt.

Eigenlijk moet u er gewoon bij zijn zodat u niet via verhalen en foto's van andere liefhebbers hoort en ziet wat u allemaal gemist heeft omdat u niet aanwezig was bij de 15e English Car Rally.

De English Car Rally is een evenement voor iedereen, jong of oud, eigenaar of liefhebber. U hoeft dus niet een Engelse auto mee te nemen, als u er een hebt is dat natuurlijk wel erg leuk.

Zoekwoorden:

Deel: ' 15e English Car Rally in Landgraaf '
Lees ook