20.000 Nederlandse Stedenspellen in een jaar verkocht


Spellen vanaf dit najaar ook verkrijgbaar in de Bijenkorf

DEN HAAG, 20070828 -- Het Amsterdamspel, het Den Haagspel en het Rotterdamspel kwamen vorige zomer als eerste drie edities van het Nederlandse Stedenspel op de markt. De triviant-achtige kaartspellen waren vanaf het begin al zo populair dat nog geen maand na introductie werd besloten ook het Utrechtspel te ontwikkelen. In opdracht van de gemeente kwam er het Schiedamspel bij en het komend jaar worden er nog drie nieuwe edities verwacht. Ruim een jaar na introductie is de mijlpaal van 20.000 verkochte spellen bereikt en rolt half september de 6e druk van de Nederlandse Stedenspellen van de pers. De spellen zijn vanaf dit najaar ook verkrijgbaar in de Bijenkorf.

De Bijenkorf
De Nederlandse Stedenspellen zijn voor 12,50 te koop in elke boekwinkel, online te bestellen via www.stedenspel.nl en vanaf dit najaar ook verkrijgbaar in de Bijenkorf.

Wat weet jij van je stad?
De Nederlandse Stedenspellen zijn leuke en informatieve kaartspellen boordevol weetjes over de grootste steden van Nederland. Via vraag en antwoord testen de spelers onderling wie het meest weet van zijn of haar stad. Hierbij wordt ingegaan op de Geschiedenis van de stad, Kunst & Cultuur, Bekende Inwoners, Bijzondere gebouwen en Sport, Uitgaan & Entertainment. Leuk voor iedereen die de stad kent of beter wil leren kennen.

Den Haagspel: "In Den Haag daar woont een graaf en zijn zoon heet . . . ?"
Amsterdamspel: "Hoe heet de bekende zoon van de accordeonist en kroegbaas Bolle Jan?"
Rotterdamspel: "Wat is de echte naam van megaster Lee Towers?"
Utrechtspel: "Hoeveel treden moet je beklimmen om boven op de Domtoren te komen: 365, 465 of 565?"
Schiedamspel: "Welke Schiedamse tekenaar verwierf wereldfaam met zijn "Leven en werken van de kabouters"?


Deel: ' 20.000 Nederlandse Stedenspellen in een jaar verkocht '
Lees ook