Peugeot Nederland

206 CC Roland Garros in aantocht
Introductie Peugeot Airco Service
206 CC Roland Garros in aantocht
Ter gelegenheid van het komende tennistoernooi op Roland Garros in Parijs introduceert Peugeot de 206 CC Roland Garros.

Deze speciale 206 CC wordt geleverd in de kleur Vert Tie-break en heeft in kleur meegespoten stootstrips en bumpers. Aan de voorzijde van de voordeuren zijn de Roland Garros badges duidelijk zichtbaar. Het interieur van de 206 CC Roland Garros kenmerkt zich door cognackleurig Alezan-leder, dat voorzien is van fraaie groenlederen details. Tevens is het interieur standaard voorzien van het pack Alu dat o.a een pookknop, deurgrepen, pedalen en dorpelstrips van aluminium inhoudt. Ten slotte heeft de 206 CC Roland Garros standaard een regensensor, automatisch ontstekende verlichting, elektronische climate control en lichtmetalen velgen.

De 206 CC Roland Garros is leverbaar met een 1.6 16V-motor, een 1.6 16V motor gekoppeld aan een intelligente automatische transmissie met sport- en sneeuwstand en een 138 pk sterke 2.0 motor. Deze laatste versie krijgt in plaats van de lichtmetalen Scirocco-velgen standaard de 16 Ouragan-velgen gemonteerd.

De 206 CC Roland Garros komt medio juni 2002 in Nederland op de markt en is leverbaar vanaf EUR 22.860,-.

Utrecht, mei 2002

Introductie Peugeot Airco Service
In het verleden was een auto met airconditioning bijzonder. De laatste jaren wordt echter een toenemend aantal Peugeots standaard uitgerust met airco. Hoewel een airco minimaal onderhoud nodig heeft, is af en toe een controle op het functioneren van de installatie op zijn plaats.

Om er voor te zorgen dat de aircocontrole door een specialist gedaan kan worden, is de Peugeot Airco Service ontwikkeld. Bij deze nieuwe service is, evenals bij het Peugeot ABC Onderhoudssysteem en de Pakketprijzen, gekozen voor een landelijke en transparante tariefstelling.

De Peugeot Airco Service biedt de klant drie mogelijkheden: een algehele controle van de airco (adviesprijs EUR 40,- inclusief BTW), een anti-geurbehandeling (adviesprijs EUR 56,- inclusief BTW) en het opnieuw vullen van de installatie (adviesprijs EUR 153,- inclusief BTW).

De opzet van de Peugeot Airco Service is zodanig dat elk verkooppunt de service van de aircocontrole en de anti-geurbehandeling kan leveren. Voor het vullen van de installatie is echter een STEK-erkenning nodig.

Utrecht, mei 2002

Deel: ' 206 CC Roland Garros in aantocht '
Lees ook