21DEG.nl introduceert geen-gedoe-Loungestoel voor in de tuin


NUENEN, 20160526 -- Iedereen die een hardhouten tuinset heeft kent het jaarlijkse vermoeiende proces van preparatie: schoonmaken, schuren en weer oliën of verven. Dat kan ook makkelijker. Hoe klinkt "nooit meer grondig schoonmaken", "nooit meer schuren", "nooit meer oliën", "nooit meer verven" en “nooit meer binnen zetten”? Maar wel een comfortabele zit, mooie houtnerf, en een stevige constructie.

De Belize Adirondack lounge stoel is comfortabel, onderhoudsvrij en gemaakt met gerecycled kunststof! Dit materiaal is duurzaam, kleurvast en onderhoudsvriendelijk. In het voorjaar schoonmaken met warm water en een doek volstaat!

[Belize Mist Grey stoel met tafel, voetenbank en kussen] Deze stoel is een verbeterde variant van het origineel welke is ontworpen in 1853 door Edgar J. Hoover. Een huisarts die een stoel bouwde voor zijn familie welke vooral comfortabel moest zijn. Nu, 163 jaar later, is de stoel een icoon van comfort en gemak geworden.

De Belize stoel is verkrijgbaar in 2 tinten grijs: Mist Grey en Night Black. Deze tinten zijn neutraal en passen in ieder tuinontwerp. Om de set helemaal compleet te maken kan er een bijzettafel, een voetenbank en een kussen worden toegevoegd.

De speciaal voor deze stoel ontworpen kussens bieden keuze genoeg, want er zijn 4 verschillende stoffen met in totaal 26 dessins verkrijgbaar! Alle stoffen zijn hoogwaardige outdoor stoffen.

Bezoek www.21deg.nl voor meer informatie en bekijk het ambassadeurs programma. Dit geeft de mogelijkheid om de stoelen, die alleen online te koop zijn, te proberen bij andere klanten thuis!!!


Deel: ' 21DEG.nl introduceert geen-gedoe-Loungestoel voor in de tuin '
Lees ook